2 A new life


Jag älskar mitt morgon kaffe
23/08/2008, 8:47
Filed under: Barnen, Familj, tankar | Etiketter: , , , , , , , ,

Visste ni att kattungar har väldigt mycket ENERGI?! Även på natten….   Jag hade helt glömt bort det men inatt blev jag påminnd. Holy smoke vad hon har hållt i gång. Men eftersom hon är supergullig så kommer hon undan med det mesta. N vaknade vid kl 06 och höll Vissla sällskap så jag fick sova en stund. Jag tror att de två kommer bli tajta, blir nog N’s katt. Lilla Vissla följer N vart hon än går.

Idag är det inget roligt väder ute, regnar och är grått. Funderar på vad man ska hitta på idag. Har hittat en säng till G i nya IKEA katalogen men jag klarar nog inte att köpta den själv och sätta ihop den.

Vad ska ni göra idag?


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej hej!
En sån bedårande liten kisse som flyttat in hos er! Eller förresten – det är väl ni som har flyttat in hos kissen, de brukar ju se det på det viset 🙂
Jag kan inte heller vara utan mitt morgonkaffe, fast jag dricker det bara på helgerna, och då smakar det SÅ gott.
Har läst ifatt lite om dina senaste utmaningar, hoppas så att allt ska ordna upp sig för dig. Skickar många varma styrkekramar!!
//Prudie

Kommentar av pruddelutt

vilken sötnos till katt:). Och det är inte bara kattungar som har energi, min lilla katt är 4 år men har som mest energi på natten och kör sina race då så på morgonen börjar jag med att rätta till alla mattor som ibland ligger i helt andra rum än vanligt:)
Har också suttit och bläddrat igenom ikeakatalogen och hittade en hel del fint. Och om du behöver hjälp med sängen så är det bara att höra av dig, vad har man annars vänner till:)
Hoppas du får en mysig dag. Kramar i massor

Kommentar av Loli
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: