2 A new life


Har Du ett Livskydd?
18/08/2008, 22:55
Filed under: Familj | Etiketter: , , , ,

Idag pratade jag med banken för att höra om vi hade tecknat något livskydd med huslånet. Det hade vi ju självklart inte gjort tyvärr. Det hade underlättat så otroligt mycket om vi hade gjort det för då hade banken gått in och betalat av en del av huslånen. Jag vill ingen hellre än att kunna bo kvar i huset, det är mitt hem, min trygghet, mitt liv med J. Det är så svårt att veta hur mycket pengar jag kommer få, hur mycket boendekostnad vi kommer ha mm mm. Det är så mycket man inte tänker på när man lever i vardagen. Jag ångrar mig nu att jag inte satte mig in i fler saker som J skötte mest.

Jag förstår inte varför detta skulle drabba mig och vår familj. Fast egentligen är det ingen idé att vara bitter och fundera utan acceptera att det är som det är och göra det bästa man kan. Jag tänker kämpa för mig själv, för barnen och mest av allt för J. Han gav aldrig upp och det kommer inte jag heller göra.

 

Min kompis ikväll, Lejonet och Björnen glass.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Helt rätt inställning! Varför vara bitter när det går att kämpa för ett så bra liv som möjligt. Tänk om fler levde så. Kram Emma

Kommentar av Emma
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: