2 A new life


Repotage
16/08/2008, 12:10
Filed under: Allmänt, tankar | Etiketter: , , , ,

Jag funderar på att kontakta någon tidning för att höra om de vill göra ett repotage om vår historia. Jag och J funderade på att göra en videodagbok eller berätta om vårat liv i tidningen för att på så sätt nå ut till människor. Få folk att ta ställning till donation, ge blod och få upp ögonen om hur det fungerar i sverige när en mamma eller pappa blir sjuk.
 Jag skulle vilja hjälpa andra familjer som är i likn situation som vi, ge råd och tips, finnas som ett stöd och jag vet inte om jag når tillräckligt via bloggen. Känner så starkt att jag måste dela med mig av det jag lärt mig till andra, frågan är bara hur.


7 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej Carolina. Hittade din blog och kände att jag ville skriva någon rad. Har läst hela din blog, och detta hade jag verkligen ingen aning om. Hur har du orkat, vilket mod, vilken styrka du måste ha. Men visst, luften går säkert ur dig rejält någon dag, och då hoppas jag verkligen att det finns någon där för dig, som kan stötta dig. Skriva en bok låter jätte bra, och jag tror att det gör dig gott, att få skriva av dig och samtidigt hjälpa andra med dina upplevelser, erfarenheter och känslor.
Hoppas verkligen att du snart får se solen för alla svarta moln. Kram

Kommentar av Madeleine Richt

Du är en fantastisk människa Carolina!

Kommentar av Emelie Nilsson

vi är många som följt er / din blogg ! och man har fått mkt att fundera på ! bla ang donation och om hur det är att gå igenom nåt sånt här. tycker att en bok el likn är en bra ide. att nå ut och dessutom kunna hjälpa andra i likn situationer. jag hoppas du kan få hjälp av ngn kunnig att återberätta er historia ! och du kan ju ha mkt nytta av bloggen då ! du är en fantastiskt människa som orkat blogga hela vägen !! många kramar

Kommentar av annie

Jag var på bibblan en stund idag och bläddrade som vanligt genom ett gäng tidningar. Du kanske kan kontakta t ex Amelia? Det är ju en tidning som når ut till många i vad jag gissar är rätt målgrupp. Och fortsätt absolut att blogga, jag tror och vet att det är många som googlar och hamnar på bloggar av en slump och ibland hittar man något som passar den situation man själv är i och så fortsätter man att läsa.
Kram kram!

Kommentar av pruddelutt

Ja, gör det. Det skulle nog uppskattas av många. Kram Emma

Kommentar av Emma

Hej Carolina! Att skriva en bok eller få ett repotage i en tidning låter som en lysande idé. Tyvärr har jag inga tips om hur man börjar med en bok.

Jag tänker på er och hur stark du är som kämpar på trots all pappersexercis!
Hoppas vi kan ses snart! Kram

Kommentar av Cecilia

Låter som en jättebra idé, har själv ett donationskort liggandes i plånboken/Kram

Kommentar av Dockmamman
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: