2 A new life


Kistan
09/08/2008, 17:17
Filed under: Familj | Etiketter: , , ,

Igår var barnen med farmor och farfar till Astrid Lindgrens Värld och det hade en toppen dag. Jag och syster C tog det lugnt hemma och fixade med sånt som är svårt när barnen är hemma.

Efter att vi hämtat barnen på kvällen åkte vi till kapellet och jag fick lägga ner lite saker i kistan som jag vill att J ska ha med sig. Barnen hade några teckningar de gjort.
Jag fick inte se hans ansikte då han förändrats ganska mycket så han hade en fin vit liten duk över ansiktet. Men jag fick ta på hans händer och känna honom. Det var så skönt att få ta på honom, jag hade kunnat stå där i timmar.  När jag stog där och höll hans händer kändes det som att han levde och allt var bra. Men så är det ju inte….

Jag tror att jag förnekar att J inte finns mer. Jag slår bort de tankarna och tänker att han lever men ligger på sjukhus. Kanske att jag kan bearbeta och förstå när man får lite egentid nu när barnen börjar hos dagmamman  igen.

Om en liten stund kommer syster M så vi ska hämta henne vid tåget. På söndag kommer mamma, mormor, svågern och ena systersonen hit. Jag hörde att det kommer bli drygt 55pers på begravningen.


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Vännen, vad jag lider med dig. Det känns så ofattbart och overkligt och så orättvist. Ni finns i mina tankar varje dag. Skickar all kärlek och styrkekramar!

Kommentar av Loli

Vi tänker på er denna jobbiga dag…. massa kramar Veronica med familj

Kommentar av Veronica

jag skickar all styrka jag kan ge dig till imorgon. jag ska tänka på er hela dan ! massa kramar och all min energi och styrka till dig !!!

Kommentar av annie
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: