2 A new life


Vaktbyte
06/08/2008, 0:12
Filed under: Familj | Etiketter: , , , , , , ,

Idag åkte syster M hem och imorgon kommer storasyster C hit. Hon kommer stanna hos oss tills efter begravningen på måndag.

Jag var på begravningsbyrån idag och skrev på de sista papprena. Vi betstämde att jag ska få se J i kistan en sista gång och lägga ner bla hans glasögon i kistan.
Vet inte alls hur jag kommer att reagera men om jag får se honom igen känns dte inte som att han är död, utan bara ligger på sjukhus.

Jag drömmer nästan varje natt att J lever, men att det är något som gör att vi nte kan vara tillsammans.
Lilla N va så ledsen ikväll och ville att pappa skulle komma och trösta henne. Men hon förstog att det inte går, men så ledsen hon var. Jag försökte prata med barnen och känslor ovh tankar, om begravningen på måndag och lite tror jag att de förstog.

Usch tårarna bara rinner nu när jag tänker på våra barn som inte kommer få växa upp med sin underbara pappa. Jag lovade J att prata ofta om honom med barnen så att de aldrig kommer glömma honom. Varje natt säger vi god natt till pappa och kastar upp en puss till himlen.

J var mitt livs kärlek och jag trodde verkligen att det skulle vara vi två hela livet. Jag kan inte förstå varför vi skulle genomgå denna prövning om det inte var meningen att det skulle gå vägen. Jag har försökt leva och ge våra barn en bättre uppväxt än jag själv hade. Jag och J var helt överrens när det kom till uppfostran, ekonomi, inte gräla inför barnen, ta hand om kärleken till varandra mm. Vi var lyckliga. Trots all prövning vi hade med J’s sjukdom så växte vår kärlek för varandra.
Nu är allt förstört… Min bild av hur jag skulle leva mitt liv och vilket liv jag ville ge mina barn är förstört, jobbigast är att jag kan inte göra någonting för att ändra det.

Ibland undrar jag om det är mitt fel, att J dog för att jag skulle straffas. låter knäppt jag vet, men man kan inte låta bli att undra varför….


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

oj jag kan inte tänka mig hur du och barnen har det nu men det var väldigt tråkigt att läsa 😦 det är första gången jag besöker din blogg dessutom..
kommer tänka på er iallafall! ta hand om er!

Kommentar av Malin

Hej Carolina! Är precis hemkommen från semesterresa och har därför inte kunnat följa din blogg på länge nu. Jag är så ledsen för er skull, skulle helst av allt vilja ge dig och barnen en stor kram nu. Jag tänker på er mycket! Om du har tid, ork och lust att prata så finns jag här! KRAM

Kommentar av Cecilia

Cecilia.
Hoppas du haft det skönt på resan.

Malin.
Livet är verkligen orättvist, men på något sätt måste jag ta mig igenom detta. En del av min bearbetning är att skriva av mig här.

Kommentar av 2anewlife

Goa du, inte är det för att du ska straffas fast det kanske känns som så…

det är fruktansvärt orättvist livet när något sådant här sker, jag tänker på er/Styrkekramar

Kommentar av Dockmamman
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: