2 A new life


Jag är ingen författare
04/08/2008, 12:52
Filed under: Allmänt

I natt var det omöjligt att somna. Hade tusen tankar som snurrade i huvudet…. Men vid kl 03 så tror jag att jag kunde somna till lite. Vaknade vid kl 07 men somnade om igen, får passa på när man har någon som kan ta barnen.
Jag ringde vårdcentralen och fick en tid kl 14.00 hos min husläkare idag. Hoppas hon kan ge mig något mot huvudet. Hela dagen igår såg jag suddigt och kände mig konstig. Undra om det är migrän.

Jag drömde inatt att J levde. De skulle byta njure på honom och jag fick vara med om jag ville. Vi pussades och jag fick krama om honom innan operationen. Det var en sån underbar känsla att få se och känna honom igen. Men tyvärr var dte ju bara en dröm…

Jag funderar på om jag skulle ta och skriva en bok om allt vi gått igenom. Ge lite tips till andra som kanske är i likn situation. Berätta vad man har för rättigheter, hur sjukvården och kommunen behandlar en som är svårt sjuk.
Men jag är ingen författare och jag undrar om någon verkligen skulle vilja läsa boken….


5 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jag tycker absolut att du ska börja på en bok. Det var många som t.ex. var med om tsunamin som sa att de inte är några författare men ändå har skrivit otroligt bra, fina och fängslande böcker. Jag skulle köpa din bok utan tvekan! /Emma

Kommentar av Emma

Jag håller med!! Det vore utan tvekan en jättestor hjälp för många andra i samma situation, det är jag övertygad om! Det går ju alltid att ta hjälp av någon längre fram i skrivprocessen som rättar till i meningar och så om du känner dig osäker!! Kan vara ett bra sätt att bearbeta sorgen på genom att hjälpa andra!!

Tänker på er. Vi ses på måndag.

Kommentar av Yasmine

hej gumman! Har inte haft tillgång till datorn på några dagar och därför läser jag ifatt lite nu. tycker det låter som en jättebra idé att skriva en bok. Håller med om att det vore en enormt stor hjälp för andra som är i liknande situationer. Vet hur mkt ni fått kämpa mot myndigheter och andra för att få den hjälp som ni haft rätt till. Att sätta ord på allt du gått igenom den senaste året kan nog vara ett bra sätt att bearbeta sorgen på. Ni har ju fått kämpa så otroligt mkt och genomlevt så mkt smärta, kamp och sorg men även visat på den kärlek som ni haft för varandra. En sådan bok tror jag skulle vara otroligt givande för vem som än läste den. Kramar i massor vännen!

Kommentar av Loli

Ett tips, ta kontakt med ett bokförlag och prata med dom, det kanske är någon som kan skriva åt dig och du spelar in eller skriver ner och ger det till någon annan som är bra på att skriva om det…

Eller på pröva skriv själv ute på vulkan.se tror jag att det är, läs där för jag är så dålig på att förklara/Kramar

Kommentar av Dockmamman

Det kanske inte var en dröm, det kan vara hans ande som besökte dig i drömmen…

Dumt tänkt kanske men jag tror på sådant/Kramar

Kommentar av Dockmamman
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: