2 A new life


Sorgen är så tung
22/07/2008, 11:26
Filed under: Familj

Igår var jag, svärmor och G hos begravningsbyån. Killen var mycket bra och vi kännde oss trygga i att låta dem sköta begravningen. Det är mycket praktiskt att tänka på och jag har inte mycket kraft kvar.

Jag har sorg i hela kroppen… Jag saknar min älskling så mcyket att det gör ont i hela kroppen. Jag och barenen pratar mycket om och till pappa. Jag lovade J att prata mycket om honom med barnen och att aldrig låta barnen glömam sin pappa.

Om en stund ska vi åka till svärföräldrarna och äta lite lunch. Mamma åker hem imorgon vilket känns skönt för jag bara retar mig på henne hela tiden.


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Älskade vännen, vad jag önskar att det fanns något jag kunde göra för att göra din sorg lite mindre ont att bära. Jag är så ledsen att ni ska behöva gå igenom detta och gråter för er skull. Finns här för dig närhelst du behöver. Ni finns i mina tankar varje dag. Kramar i massor gumman!

Kommentar av Loli

Kikar in med en kram. Såg annonsen idag i tidningen och blev lite chockad. Jag träffade bara J en gång, när vi var typ 16-17 år och han var så himla go. Skickar över en massa styrkekramar!!

Kommentar av Pia
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: