2 A new life


5 dagar kvar
10/07/2008, 13:26
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, Hjärtsjukdom, sjukhus

Min hjärna snurrar för fullt dygnet runt, det är så många olika tankar att jag tror jag blir koko. Jag har fortfarande svårt att sova och äta, vilket börjar märkas för jag känner mig sliten och har svårt att tänka riktigt klart.

Imorgon kommer min 3.e syster hit och kommer nog stanna iaf tills operationen är över. Ska bli skönt att få hit henne då vi har mycket bra konatkt och hon bott mycket hos oss. Jag ska försöka ta med mig henne och barnen till skånes djurpark för att se något annat än sjukhuset.
På måndag kommer mamma hit och stannar så länge det behövs. Jag tror jag kommer att sova hos J på sjukhuset natten mellan måndag och tisdag. Jag lär ju inte sova många timmar och jag vill vara med till slussen för operation på morgonen.

Har så mcyket jag skulle behöva skriva men hjärnan fungerar inte så jag får inte ut orden.  Jag är så rädd, orolig, ledsen, trött, sliten, uppgiven….

J är mitt livs kärlek! Jag ber av hela mitt hjärta att operation ska gå bra.
Chanserna/riskerna med denna operation är 50-50%.
Om operationen inte går bra hoppas jag att det finns någon som kan ta emot  mig när jag faller…


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Vi finns här för dig! På alla möjliga sätt! KRAM

Kommentar av Jocke

Hej gumman! Skickar just nu en jättekram till dig. Du och din familj finns i mina tankar varje dag och jag håller alla tummarna. Finns här för dig vännen!

Kommentar av loli




Lämna en kommentar