2 A new life


Sunday
06/07/2008, 17:42
Filed under: Familj

Idag har vi inte gjort mycket alls. Det är varmt och det ligger åska i luften. Jag och barnen gick ner till stan och handlade lite mat, höll på att smälta bort.

J’s pappa och bror kom idag så därför har inte jag och barnen varit där. J orkar ju inte så mycket så då är det bättre att han orkar träffa sin bror så mcyekt som möljigt.

J har riktigt dåligt samvete för att han varit så elak mot oss alla, även sjukhuspersonal. Men alla vet ju att det inte var med mening han gjorde det.

Nästa vekca är det lite undersökningar för J och bara jag skriver om det här så får jag hjärtklappning. det är nu bara 1 vecka kvr tills operationen…. SNÄLLA låt allt gå bra…


4 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej, jag har läst i din och din mans blogg, oj vad ni går igenom. Själv är jag en tjej som nyligen fick min diagnos dilaterad kardiomyopati dec-07, står sedan mars på väntelista för hjärttransplantation(EF 15-20 efter Simdax) (bor i Norge).
Förstår både vad din man och du som anhörig går igenom, som anhörig så får man hela tiden se hur ens älskade blir sämre och sämre samtidigt ska man även fungera ”normalt” i vardagen -”vara stark”.
Jag har den turen att jag ännu kan vara hemma (emellanåt måste jag in för behandling) med hjälp och rullstol, samtidigt så ser jag att det sliter fruktansvärt på min man och mina barn.

Väntan är nog det jobbigaste för de som står brevid – ”vi” (som är sjuka) har fullt upp med att försöka må ”bra”, ett liv som inte är ett liv, det dåliga samvetet som finns inför belastningen man ger sina anhöriga är frustrerande och ger ilska, tårar och glädje…

Jag tänker på dig och din familj. Vill du maila eller bara skriva av dig till mig så får du gärna det..(kan vara skønt att skriva till någon man inte känner) ilska, sorg och glädje.

I vilket fall så önskar jag dig och din familj allt väl och tänker på er!

MVH Bibbi

Kommentar av Bibbi

Har följt din blogg ett tag nu, och jag håller verkligen tummarna för er! Hoppas det går bra nästa vecka och att din man snart får ett nytt hjärta.

Lider själv av dilaterad kardiomypati. Har fått en pacemaker, så jag mår bättre nu, men jag känner ju igen eran oro, för så fort man känner sig konstig blir man orolig.

Har aldrig pratat med någon som har min sjukdom, så jag skulle bli jätteglad om Bibbi vill göra det. Hoppas du kan förmedla det om hon vill. Tack på förhand och LYCKA TILL med operationen.

Varma hälsningar från Barbro

Kommentar av Barbro Lindholm

hej!
Jag har just suttit och läst din blogg efter tips från min man som bytte hjärta för snart 6 år sedan!

Hans tillstånd var också mycket kritiskt, och jag vill bara säga att jag mådde nog ungefär som du, med ångest, aptitförlust, man bara önskar att man ska vakna upp ur mardrömmen!
det kanske kan vara en liten tröst att höra att andra gått igenom liknande saker och att det faktiskt kan sluta lyckligt!!

Vi håller tummarna för er!!

Kramar från Jessica med familj

Kommentar av Per Lundberg

Tack alla för era kommentarer. Känns skönt att man inte är ensam i allt detta. Era kommentarer betyder mycket!

Kommentar av 2anewlife
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: