2 A new life


Operation tisdag v29
04/07/2008, 14:20
Filed under: Barnen, Familj, Hjärtsjukdom, sjukhus | Etiketter: , , , ,

Idag åkte storasyster och hennes två barn hem. Vi har haft trevligt och jag har kunnat prata mycket med syster och allt mellan himmel och jord.

J är piggare och slipper nu noradrenalinet som har hjälpt till att hålla blodtrycket i rätt nivå. Men när en sak är bra blir det något annat skit. Han blev för några dagar sedan jätte trött och sov i ca 2 dygn. När han vaknade upp hade han svårt att prata och han var inte riktigt sig själv i psyket. Nu har han blivit sämre och fått en IVA-psykos som är vanligt när man ligger länge på en intensiv. Han litar inte på någon, inte ens mig, han är sarkastisk, elak, motarbetar, vill inte ha mediciner mm mm.. Men alla säger att detta är jättevanligt och ingen som vi behöver oroa oss för. Men det är jobbigt ändå. Jag tänker inte låta J träffa barnen för jag vet inte hur han kommer bete sig när han träffar dem.

Lägger in lite bilder på den maskin som J kommer vara uppkopplad mot och som ska operares in. Operationen kommer minst ta 11h och är så riskabel att man inte vågar tänka på det.

Min hjärna har helt lagt av, man går som i ett vakuum. V 29 närmar sig och det är då jag kommer veta om jag fortf är gift eller är änka. Allt är så fruktansvärt skrämmande att det inte går att beskriva.

Älskade G har börjat öppna sig lite och berättat att han är rädd att både mamma och pappa ska dö, att han ska bli ensam. Han högsta önskan just nu är att pappa blir frisk för alltid…. Jag kan inte annat än att hålla med..


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej vännen!
Blir så ledsen över allt ni får gå igenom och alla mina tankar går till er. Har tänkt på er jättemkt och hållt alla tummar att allt går bra. Vad skönt att din syster varit hos dig, det behövde du. Jag skickar dig all styrka och omtanke gumman!
Kramar och kärlek i massor!

Kommentar av Loli

Hej !
Håller mina tummar för att det går bra imorgon tisdag. Tänker på hela familjen och önskar er allt det bästa.
/Carola

Kommentar av Carola




Lämna en kommentar