2 A new life


Vår framtid
26/06/2008, 17:32
Filed under: Familj

Just nu sitter det ca 7 läkare och diskuterar vår närmsta framtid. Läkaren vi träffade i söndags är tillbaka från Tyskland och ska nu redovisa vad de kom fram till där borta. Vi hoppas att de tyska läkarna kan komma hit och göra operationen här i sverige.

Jag blev idag bjuden på lunch av j’s kurator och vi diskuterade allt. Hon tyckte eftersom vi gör igenom en livskris att jag ska bi sjukskriven. Vi får se hur det blir… Jag har svårt att sova och äta, har gått ner ca 2 stl på kläder.

Till helgen åker jag hem och hämtar barnen och tar hit dem.

Idag var jag, J ovh två sköterskor ute vi sjukhuset och köpte glass. det är första gången på 1 mån som J är ute. Han åkte rullstol och hade med mediciner oc övervakning. Han riktigt njöt i solen. Men det tog på krafterna och när vi kom tillbaka upp var blodtrycket mycket lågt, trots att han hela tiden får noradrenalin. Men det fixade till sig när de höjde dosen.

Nu ska jag försöka andas så jag inte får så ont i bröstet…. Hopps läkarna snart kommer….


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Hej gumman! Gör alldeles ont i mig när jag läser allt ni går igenom. Ni har det så himla tufft. Blir orolig för dig och hur du mår. Jag hoppas och håller alla tummarna läkarna gav er lite positiva besked. Tänker på er och skickar all styrka och kärlek. Ta hand om dig vännen och du vet att det är bara att lyfta luren. Finns här för dig! Kramar i massor

Kommentar av Loli
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: