2 A new life


Tivoli
19/06/2008, 22:08
Filed under: Familj

Imorgon åker farmor och farfar med barnen till danmark och tivoli. Jag stannar i Lund och firar midsommar med J på sjukhuset.

Idag tog jag en sväng till stan och köpte de sista prisenterna till barnen. Vi ska ha kalaset i helgen uppe i ett anhörigrum på thiva. Jag ska försöka göra en tårta till barnen och vi har köpt ballonger och kalassaker, blir nog bra.

Det händer inte så mycket här annars. Läkarna säger inte mycket utan funderar mest och vill få J så stark som möjligt. De ska göra en undersökning på onsd för att se om det är möljigt att operera in ett hjälp ”hjärta”. LÄkarna tror att om hjärtat blir starkare och orkar pumpa mer så kommer resten av kroppen och organen att bli starkare. Men det är en stor risk med alla ingrepp på J så det är inget lätt beslut.

Det lutar åt att farmor tar med sig barnen hem på söndag/måndag så att de får komma in i lite vanliga rutiner. De behöver få leka med sina kompisar och träffa dagmamman, sjukhus är ingen bra miljö. Sjuksystrarna tycker jag oxå behöver åka hem och vila då jag är sliten, men jag vill stanna iaf till undersökningen på onsdag. Jag har ju svårt att äta och får inte i mig så mycket mat eller vätska mer än kaffe och det börjar nbog kännas. Idag kände jag mig svimmfärdig och fick lite dricka på avd.

Det lutar åt att vi kommer att söka upp en psykolog till G. Man ser tydligt att han har mycket som han behöer bearbeta och som inte jag kan hjälpa honom med. Han förstår mer än vad man tror och man lömmer att han inte är så liten längre. Är lite orolig att han skulle säga en massa saker om mig och att psykologen tycker att jag är en dålig mamma och att G har det bättre i en annan familj. Men man får slå bort sin oro och tänka på G’s bästa.

Nu ska jag ta en liten macka med svärmor och sedan ska vi lägga oss…


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: