2 A new life


Midsommar och kalas
15/06/2008, 21:06
Filed under: Familj

Så var helgen över och en ny vecka börjar imorgon. Idag åkte syster tillbaka hem till sitt sommarjobb och verkligheten igen. Det är svårt för en annan att förstå att världen och livet rullar på som vanligt utanför sjukhusens väggar. Man lever som i en egen värld och det går inte att tänka på jobb, hem, räkningar och vanliga saker. Man lever här och nu, väntar på nästa rond och höra vad läkarna säger.

J gör framsteg varje dag. I helgen har det inte hänt så mycket utan vi får väl förhoppningsvis veta lite mer i morgon när alla läkare är tillbaka.  I början av veckan pratade läkarna om att J skulle stanna i Lund ca 3 mån, men vi har inte hört så mycket mer om det. Tror inte läkarna heller vet så mycket om vad som kommer att ske. Vi har iaf bestämt att vi ska fira midsommar och barnens födelsedagar här i Lund. Barnen fyller år den 21 och 22 juni, 3 resp 5 år.

Idag kom svärfar hit och på tisdag kommer svärmor för att bla hjälpa  mig med barnen. Ev kommer farmot åka hem med barnen efter midsommar och om jag har möjlighet stannar jag kvar. men mycket kan hända på 1 v så vi får se.


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Hej vännen!
Ville bara skicka en jättekram! Tänker på er och håller alla tummarna att framstegen fortsätter!

Kommentar av Loli

Jag hoppas verkligen att det ska gå bra för er, att han får se sina barn växa upp ..

Kommentar av Milla
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: