2 A new life


Ronald McDonald Hus
13/06/2008, 14:44
Filed under: Familj

Där bor sedan en vecka tillbaka jag, barnen och min syster. Det är verkligen jättefint här och vi har det bra. Barnen kan leka, kolla tv, vi kan laga mat, stora egna rum, lakplats och en underbar personal. Så härdan efter kommer jag att lägga pengar i de små plastburkarna vid kassan på Mc Donalds för nu vet jag hur värdefullt det är…

J ligger fortfarande på THIVA, Thoraxintensiven och kommer nog var akvar några dagar. Han är mycket piggare och gör stora framsteg varje dag. Men det är lång väg kvar och läkarna kliar sig i huvudet för att försöka komma på den bästa lösningen för J.  Vi vet inte så mycket om vad som händer eller vad som ska hända utan vi tar en halv dag i taget. J’s föräldrarkommer hit i morgon igen, de har varit hemma några dagar.

Nu ska jag gå upp till sjukhuset igen och hälsa på min älskling. Hoppas att jag orkar skriva lite mer nu när läget är lite bättre.


3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Skönt att det börjar gå åt rätt håll!

Jag brukar lägga en slant i bössan varje gång jag är på McD men nu ska jag nog lägga ännu mer när jag hör att det verkligen gör nytta!

Har du mobilen med dig ner? Orkar du prata en liten stund om jag slår en signal någon kväll? Känner du inte för att prata förstår jag till fullo, du har mycket att tänka på!

Ni finns i mina tankar varje dag! *styrkekram*

Kommentar av Yasmine

Hej vännen!

Vad skönt att höra att J blivit lite bättre och att det går åt rätt håll. Och vad skönt att ni har det bra i Ronald McD huset. Tänker jättemkt på er och håller alla tummarna att det går bra. Kramar i massor gumman!

Kommentar av Loli

Det är toppen att ni fick vara där, lägger allltid småpengarna i bössan när jag är på Mc Donalds/Kram

Kommentar av Dockmamman




Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s



%d bloggare gillar detta: