2 A new life


så var denna helg över…
20/04/2008, 12:08
Filed under: Barnen, Familj, Hjärtsjukdom, sjukhus

Fy satan säger jag bara. Har lust att packa en väska och fly. Hela veckan har J varit ovanligt trött och seg i tänkeverksamheten. I går blev jag orolig då hans pupiller var små, han kunde inte svar mer än ja och nej. Han tog av och på sig tröjan 4-5ggr och verkade dement/senil. Jag ringde hans föräldrar som kom och försökte få med honom till sjukhuset. Efter mycket om och men så gick han med på dt om jag följde med. Sakt och gjort vi åkte och J sov som en stock inne på akuten. Efter några timmar så vaknade han til och var nästan sitt vanliga jag. Läkaren kom och som tur var har han ingen infektion i kroppen. Men läkaren tror att eftersom J är förgiftad av njurarna, hjärtat är dåligt och hans kropp nästan jämt har lite syrebrist så tar inte hans kropp upp tabletter som en frisk person. Han tror att det är insomningstabletten som näsatn aldrig går ur kroppen som gör att J nästan ligger som i koma efter några dagar.
Så nu får inte J ta några extra tab för att somna så hoppas vi att innom en vecka så har tab gått ur kroppen och hanblir normal.

Idag är han lika trött och det är knappt han svarar på tilltal. Jag försöker att få upp honom så han vaknar till med det är omöjligt. Det hade varit så skönt om vi hade kunnat hittat på något idag när det är så fint väder eftersom vi att inne på akiúten hela dagen igår. Eftersom han är lite vimsig så vågar jag inte lämna honom heller vilket gör att jag är låst här hemma…. Barnen känner ju självklart av detta och är extra bråkiga och gnälliga vilket jag inte klarar av just nu…

Jag är så jävla trött på att leva detta livet. Vad har jag gjort för fel för att straffas så här?!


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Det vänder snart Cama! /Jocke

Kommentar av joxpox
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: