2 A new life


God morgon friends, im going crazy
31/03/2008, 7:10
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj

Igår hade vi i en ganska lugn och trevlig dag. Vi tog en tur för att köpa lite planteringsjord och nya skor till barnen. Var verkligen skönt att få komma ut och se lite annat. Var dock många som tittade konstigt på G eftersom han har många prickar fortfaranade. HIttade bra skor till barnen så när vi kom hem skulle de prova sina och varandras skor hela kvällen.

Vi ska börja sätta bihop växthuset nu oxå, kommer får hjälpa av svärfar och brorsan i veckan så vi ska förbereda så gott vi kan.

Igår var det inte lätt att lägga barnen kan jag säga, mitt tålamod tog slut både en och två ggr. Känns så jäkla surt att inte J kan hjälpa till utan att det alltid är jag som får ta de smällarna.
Det har aldrig varit problem att lägga lilla N men efter att mormor var här så vägrar N att ligga i sin säng. Hoppas att det är en period som snabbt gör över.

Lilla N är hos dagmamman idag och hon har verkligen längtat! G har fortf blåsor som vätskar sig så jag blir väl hemma några dagar till.  Läntar såååå till jobbet! Blir snart tokig om jag måste vara hemma fler dagar, måste få träffa andra människor och få det sociala.

Idag ska J till sin hjärtläkare och kolla läget. Han ska fråga om han verkligen inte ska äta antibiotika längre än han gjorde nu. Han fick ju sluta med de tabletter han fick ist nu för han fick klianade utstlag. Men det som är konstigt är att de inte satte in något nytt antibiotika.

Jag och G ska göra smörgåstårta idag, fast jag får inte äta något själv eftersom jag börjat med GI för att gå ner lite i vikt. Igår började humöret och huvudvärken eftrsom kroppen ville ha kolhydrater! *ler*
Vi gjorde bruschetta igårkväll och dum som jag är hade jag i rödlök i även min och självklart fick jag kramp, frossa och jätteont i magen. Fick hälla i mig silicol och lägga mig i sängen.

Idag håller vi tummarna för att tjejen som vi träffade ang jobb hos oss tackar ja. Vi vill så gärna att hon ska börja. Men jag vet inte, jag har en magkänsla…


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: