2 A new life


Grrr
28/03/2008, 20:50
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj | Etiketter: , , ,

I eftermiddags var jag på sååå dåligt humör. Barnen gnällde och hängde mig i byxbenen, jag retade mig på allt och inget. Sen är det just nu ganska jobbigt med assistenten som jobbar hos oss. Vi har ju aldrig haft assistent och bvet inbte vilka krav vi kan ställa. Felet vi gjort är att vi försökt vara för mycket kompis och få assistnten att trivas istället för att tänka på hur vi vill ha det. Hon som jobbar hos oss nu känns mer som en barnflicka än hjälp till J. Vi har haft möte med assbolaget och de står på vår sida och tycker att jag och J måste tuffa till oss eftersom det handlar om J’s liv.

Tjejen som var här i går och hälsade på tyckte att det jobbet var ett stort ansvar och ville tänka över helgen, vilket är jättebra. Det är bara det att jag coh J är livrädda att hon ska tacka nej till jobbet. Gör hon det vet jag inte vad jag tar mig till. Vi behöver folk som är proffsiga och tar jobbet på allvar…

J lagade middag idag  (som han alltid gör) och hade idag köpt ekologisk hängmörad oxfilé. Det var det godaste kött jag ätit på mycket länge…. Det var värt varenda öre! J lagar alltid så god mat och är verkligen jätteduktig. Jag har alltid sagt att han skulle sadla om och bli kock istället för som jag jobba med datorer.  Jag tycker han kunde lägga in lite goda recept på sin blogg.

Nu ska vi se finalen av Let’s Dance, har inte direkt någon favorit.

Hoppas att ni alla får en trevlig kväll!


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Jag håller tummarna för er att hon tackar ja till jobbet.
Jag önskar er en trevlig helg!

Kommentar av Sandra
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: