2 A new life


Ring ring bara du slog en signal

Imorse vaknade jag av att telefonen ringde för fullt. Vaknade med ett ryck och att jag inte snubblade i trappen när jag sprang ner är ett under. När jag väl hittade telefonen var det arbetsledaren på det assistenbolag som vi anlitat. Hon hade äntligen träffat en tjej som skulle kunna passa hos oss. Hon var utbildnad undersökterska och har jobbat på både akuten och dialysmottagning, perfekt! Hon var kanske lite väl ung mot vad vi sagt men eftersom hon har mycket erfarenhet så väger det upp. Vi ska nu träffa henne imorgon och jag hoppas vid min gud att hon trivs med oss och vi med henne. Just nu har vi bara en assistent fast vi behöver två heltid och en vikarie, och det börjar kännas.  Det är inte lätt att hitta bra assistenter, verkar som de flesta som söker jobb som assistent gör det i brist på annat.  Tråkigt!

Prick, prick och åter prickar är det hemma hos oss nu, tycker det kliar på mig med fats jag inte är sjuk. Inatt bröt det ut ännu mer på G som nu har ca 10-15st prickar och det KLIAR till tusen på honom. Han får panik och tycker att detta är såå jobbigt. Lilla N har ju dubbelt så många prickar men verkar inte känna av det alls, hon kliar sig bara lite i huvudet. Så olika det kan vara…

Sen jag gick upp imorse har telefonen gått varm här hemma, som vanligt. Jag har pratat med J (som får komma hem efter lunch!), arbetsterapeuten, assistentbolaget, sjukgymnasten, glömmer jag någon? *tänker* nej det var nogh alla än så länge.

Ser ut att vara fint väder ute idag, solen skiner fast det är ganska kallt. Undra sa flundra om barnen kan vara ute en lite stund idag..


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Kul att du kikade in. Vi har nog fortfarande inte fattat deta med sambon, men ja de tar sin tid..

Kommentar av Linda
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: