2 A new life


Glutamat och rekord!
25/03/2008, 21:55
Filed under: Allmänt, Barnen, Familj, Hjärtsjukdom | Etiketter: , , , , , ,

Jag brukar aldrig se på plus, däremot är det makens favorit program. Men just idag satt jag och kollade en stund och då tog de upp det här med glutamat. Jag tyckte det var intressant och fick faktiskt upp ögonen för vad det är för mat jag stoppar i mig och barnen. Det som man tror är nyttigt är kanske inte så bra. Vad får mina barn för mat? Hur kan jag/vi påverka vår och barnens hälsa? Vad äter de hos dagmamman? Hur kommer maten de äter idag påverka deras hälsa när de blir gamla? Plus väckte många frågor i mitt huvud ikväll…

Idag har jag haft 146 unika besökare på min blogg, vilket är rekord. Inte dåligt alls! Jag tycker det är jättekul.
Man blir ju nu lite nyfiken på vad det är för folk som läser bloggen, är det många som av slumpen hamnade på bloggen och inte besöker den igen? Är det många som läser och följer den varje dag?
Jag är själv jätte jätte dålig på att skriva kommentarer i alla bloggar jag läser, även de jag är inne på varje dag, förlåt!. Men det vore kul om ni som läser här inne ville skriva ett litet Hej!

Min tanke när jag började blogg var ju först för att bearbeta allt som händer i vår liv, nu när J är så sjuk. Sen hoppas jag att jag kanske kan få någon att ta ställning till tex donation, bli blodgivare, inte glömma att vårda familjen, ja vårda sitt eget liv. Jag måste tro att allt som händer i vårat liv nu händer av någon anldening. Kanske kan jag genom min blogg förändra och göra skillnad. Få upp ögonen på folk om hur det är i sverige när någon i familjen blir allvarligt sjuk.

 Ps. imorgon håller vi tummarna för att min älskling kommer hem från sjukhuset. Lilla N sa innan hon somnade. -Pappa komma… Ds


2 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Jag som verkligen ville se det programmet, så missar jag det, men man kanske kan se via nätet eller alternativt en repris. Ska helt klart kolla upp detta.

För en tid sen skrev jag ett långt inlägg om smakförstärkare.
Läs det gärna: http://barnstugan.wordpress.com/2008/03/18/bort-med-smakforstarkare/

Mvh Sandra

Kommentar av Sandra

Hej hej! hamnade här av en slumo jag! =) Såg också Plus, intressant om Glutamat! Kollade igenom varena innehålssförteckning här hemma sedan, så effekt hade programmet iaf på mig!

Kommentar av ida
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: