2 A new life


Märkt för livet…
18/03/2008, 18:04
Filed under: Familj | Etiketter: ,

Idag var ju den stor dagen för mig. Men vad var det jag skulle göra?! Jo jag har varit och tatuerat mig, en fin leguan på ryggen som går ut mot midjan. Gjorde sablars så ont kan jag säga, men fin blev den. Ska ta kort imorgon när det är dagsljus.

J känner sig inte bra, han fryser och mår allmänt dåligt. Jag känner på mig att han kommer bli dålig. Allt känns piss när man vet att han kommer bli dålig. All vardag som man fått nu kommer försvinna och vi kommer få bygga upp allt igen… Åhh vad jobbigt detta är. Kände att luften gick ur mig.
Han ligger nu i sängen med tjocka kläder och filtar på sig.

Barnen är även de sjuka, de är förkylda och inte på sitt bästa humör. G hade ätit dåligt på förskolan idag och N somnade hemma inna middagen. De är gnälliga och nere och det är jobbigt att hantera det när man är orolig att J nu ska bli sjuk. Jag har inget tålamod med barnen och skulle helst vilja gömma mig.

Snöar jag det oxå….


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Skulle också vilja göra en tatuering vid svanken, men för det första är jag feg och för det andra tycker jag att jag är för gammal…

Gjorde en Hennatatuering en gång och det blev så snygtt men det är väl en 5 år sedan och då var jag lite yngre, 36 låter mycket yngre än 41 *Ler*

Kram

Kommentar av Dockmamman
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: