2 A new life


Söndag
16/03/2008, 11:16
Filed under: Familj | Etiketter: ,

Så var det söndag igen, helgen går alltid så fort. I fredags kom mormor och hennes ”kompis” J till oss och skulle stanna till idag. Men nu dök det upp lite saker så de var tvungna att åka hem redan igår på fm. Barnen träffar inte mormor så ofta så de tyckte att det var sååå kul när hon kom. Däremot var de lite blyga och misstänksamma mot J, lilla N var livrädd för honom. Hon vek inte från min sida en sekund och höll mig helatidne i handen. Så egentligen var det ganska skönt för N att de inte stannade hela helgen.

Igår var det ju melodifestivalen, hela familjen satt och myste och hejade på ”sina” låtar. Varken jag eller J tyckte att Hero var den bästa, men man kunde ju lätt gissa att den skulel vinna. Det absolut bästa med melodifestivalen är ju Björn Gustavsson!

Imorgon kommer syster M och hälsar på. Hon bodde hos oss i några månader och jobbade lite som assistent hos J. Ska bli kul att träffa henne igen för det var några månader sedan sist. Barnen pratade med henne i telefonen imorse och de längtar så efter henne.

Jag var ju hos läkaren i fredags med mina knän. Hon kände och klämde och kunde väl inte se att det skulle vara någon infektion eftersom jag inte är svullen. Men hon ville jag skulle ta massa prover för att bla kolla Borrelia, strumavärden och om jag har någon reumatisk sjukdom. Ska ta de proverna imorgon.

På tisdag är en stor dag för mig! Säger inte mer just nu utan lägger in en bild på tisdag em….


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Vilken cliffhanger du avslutar med, nu är jag ju jättenyfiken!!

Kommentar av Yasmine
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: