2 A new life


Får jag be om största möjliga tyssssstnad
12/03/2008, 19:30
Filed under: Familj | Etiketter: ,

hela familjen ligger nu och sover, ja utom jag då…. Lilla N somnade tidigt i soffan, G som har feber och ögoninflamation ligger och sover med pappa i pappas säng. J har bara sovit ca 3h inatt så han somnade med G för en stund sen, får väl väcka honom snart för annars sover han väl inte inatt.

Jag ringde vårdcentralen idag och sa att nu står ja inte ut längre, mina knän blir sämre för varje dag. Fick faktiskt en tid på fredag, men det var en AT läkare jag skulle få träffa. Fast det bryr jag mig inte om bara jag får hjälp. Kan hon inte hjälpa mig får hon väl fråga någon av de andra läkarna.

J har börjat blogg lite mer nu och är inne på olika forum för hjärtsjuka och skriver. Nu är det flera som skrivit i hans blogg och svarat på inlägg och det är så kul för jag märker på honom att det betyder mycket för honom att folk vill höra hans historia. Han behöver komma i kontakt med fler som varit/är i samma situation som honom själv för att känna att han inte är ensam.
Han skulle ju till dialysmot idag men efter träningen hos sjukgymnasten så var han helt slut idag, så jag ringde och bokade om tiden till nästa vecka.  Sköterskan började förklara för mig att J måste försöka minska på vätskan han dricker, bla bla bla… Ursäkta med är J mitt ansvar?! Ibland blir jag så trött på att läkare och sköterskor ska förklara och berätta allvaret för mig precis som att jag måste se till att J sköter sig. Han har väl ansvar för sig själv!
Jag sa att J har det jättejobbigt nu och att han kämpar så gott han kan. Det är tufft för honom iom att han är vaken hela nätterna, det är då han har som mest svårt att inte dricka. På nätterna är det mörkt, tyst och tiden går sakta.
Jag är så otroligt imponerad av J som orkar kämpa i uppförsbacke helatiden. Om någon vecka är det ett år sedan han blev opererad, och han har hela detta året besegrat döden x antal gånger…

Tack älskling för att du orkar kämpa. Du är mitt allt, jag älskar dig mer för varje dag!

love1.jpg


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: