2 A new life


Uppe med tuppen
09/03/2008, 8:48
Filed under: Familj | Etiketter:

Märks att barnen är hemma igen för nu fick jag gå upp tidigt. Vi hade en sån mysig kväll igår, ja hela dagen var bra. Jag har mått så bra, inte varit stressad och arg utan harmonisk. Det är mycket bättre mellan mig och J oxå, vi skrattar, pratar och tar på varandra på ett sätt som vi inte gjort på många månader. Vi har inte pratat så mycket sjukdom de senaste dagarna vilket känns så skönt.  Är så skönt att J fått vara hemma några veckor nu för speciellt G är lugnare och går mer till pappa nu.

img_4192_mindre.jpg
Vi köpte ju Wii till G för någon vecka sedan och det var just för att han och pappa skulle kunna göra någonting tillsammans. De spelade Super Mario igår och det var så kul att se dem tillsammans.

Igår var det ju andra chansen vilket vi givetvis kollade på.  Jag tyckte nog att Ola skulle gå vidare istället för Sibel. Men det bästa med hela kvällen var att Carolia inte gick vidare… Skadeglädje, ja vet… Jag klarar inte av den människan, tycker hon verkar så falsk. Så jag röstade på Norman några ggr bara för att hon inte skulle gå vidare.
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sedan får jag nog väcka G som sover som en stock.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Godmorgon!
Jag heja på Nordman och Ola. Men glad att Nordman gick vidare. Skönt att du haft e mysig helg. Ha en fin söndag, krammisar

Kommentar av Flamsan
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: