2 A new life


Klappar mig på axeln…
09/03/2008, 19:43
Filed under: Familj | Etiketter:

Har faktiskt varit lite duktig idag. Hela familjen tog en prommenad på em, körde J i rullstol då han inte orkar gå så långt. Barnen sprang fram och tillbaka hela vägen och när vi kom till lekparken ville de visa pappa hur duktiga de är på att åka ruschkana. Tror inte att J varit med dem till lekparken på ca 1år.
När vi kom hem började jag att såga ner lite småträd som jag tyckte var i vägen. När jag väl kom igång var det nästan omöjligt att sluta, jag såg små träd överallt som skulle bort. 
När var färdig ute proppade jag bilen full med kartonger och plast (blir en hel del av dialysen) och köred till återvinningen. Väl hemma höll J på med maten, han hade köpt färsk tonfisk som kan skulle steka. Till det hade vi pressad potatis, bönor och citronsås. Tyvärr var inte tonfisk någon hit för varken mig eller barnen så J åt tills han storknade.

Börjar känna i mina leder att jafg hållt igång ute. Gör ont i handlederna och i knäna, försöker ju fixa en läkartid men det var inte så lätt. Ska ringa i nästa vecka för nu vill jag inte ha ont längre.

Barnen ligger nu i sina sängar, J vilar, jag har diskat och fixat dialysmaskinen så det är klar att körs. Ska kasta mig i sängen för nu börjar jag bli seg.. Imorgon är det jobb som vanligt, hoppas det blir en lugn vecka.


1 kommentar so far
Lämna en kommentar

Go´morron!
Låter lite som mina problem jag hade med värken i kroppen. Trodde på fullaste allvar att jag hade fått nån form av reumatiskt och så var det bara stressen som hade satt sig i kroppen, med sjukgymnastik så blev det bättre. Nu gör jag mitt program flera ggr i veckan hemma. Ring till / gå till sjukgymnasten istället och be om hjälp, lovar att det hjälper 🙂

Kommentar av Lena & K & Y
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: